|
|
发表于 2026-8-15 08:52:09
|
显示全部楼层
Siedze na tym od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge sobie pozwolic cos napisac. Wszedlem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, bez wiekszych oczekiwan. Od razu widac ze ilosc slotow — jakies 5-6 tysiecy tytulow, co na papierze brzmi ladnie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu.
Ze mnie klasyk — Gates of Olympus oraz Big Bass, no i to samo co wszedzie. Jest tez Play'n GO i troche Microgaming, wiec providerzy sa normalni. Crash gry typu Aviator tez maja, choc ja sie do tego jakos nie kreci. Live to Evolution robi robote — Crazy Time jest po angielsku, polskich stolow nie widzialem, to akurat szkoda.
Powitalny jest w okolicach 100% pierwszego depozytu plus okolo 150 spinow, rozbite na kilka wplat. Obrot to x40, standardowo, wiec realnie ciezko to wyciagnac — radze doczytac, serio. Widzialem tez bonus bez depozytu po potwierdzeniu konta, tylko ze to rotuje — swieze kody promocyjne sa wypisane na how to use 888starz bonus zanim wplacisz.
Wyplaty to dla mnie plus. Blikiem wplata wchodzi od reki, minimalny depozyt niecale 30 zl. Zlecalem wyplate w krypto i schodzilo w kilka godzin, na karte juz wolniej, ze dwa dni. Weryfikacja jednak trwala cztery dni — pierwszy skan im nie pasowal, support na czacie reaguje w pare minut, tylko czasem czujesz bota.
Apka siedzi u mnie na telefonie i jest lzejsza od strony, jedyne ze sciagasz apk ze strony, co dla wielu jest czerwona lampka. Na iOS jest, ale przez TestFlight. Papiery Curacao, zatem to nie jest licencjonowany operator w PL i kwestie podatku trzeba pomyslec sam. Wiem, ze dla wielu to killer — ja tylko pisze jak jest. Ogolnie siedze dalej, choc bez zachwytu. |
|