|
|
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge sobie pozwolic sie wypowiedziec. Wszedlem tam z polecenia kolegi, raczej sceptycznie. Od razu widac ze liczba gierek — cos kolo 7 tysiecy automatow, co brzmi absurdalnie, w praktyce jednak czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.
Nic odkrywczego: Book of Dead plus Sweet Bonanza, czyli Pragmatic Play. Siedzi tam sporo od NetEnt oraz Play'n GO, wiec pod tym wzgledem sa ci znani, nie zadne krzaki. Crash gry typu Aviator tez maja, mnie to jakos nie kreci. W dziale live to Evolution robi robote — Lightning Roulette z angielskim krupierem, krupierow po polsku jakos nie uswiadczylem, to akurat szkoda.
Pakiet powitalny wynosi 100% pierwszego depozytu plus okolo 150 spinow, rozlozone na raty. Wager wynosi x35, co oznacza ze trzeba sie napocic — radze doczytac, serio. Bywa tez drobny no deposit za sama rejestracje, ale to akcje czasowe — swieze kody promocyjne widac na download 888starz apk jesli ci zalezy.
Z wyplatami to dla mnie plus. Karta wplata leci w sekunde, prog wejscia to niecale 30 zl. Wyplacalem na e-portfel i szlo jakies dwie godziny, na karte to juz inna bajka, dwa dni. Sprawdzanie dokumentow niestety byla upierdliwa — pierwszy skan im nie pasowal, pomoc na live chacie odpisuje szybko, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.
Apka na Androida siedzi u mnie na telefonie i chodzi lepiej niz przegladarka, z tym ze sciagasz apk ze strony, co czesc ludzi odstrasza. Na iPhonie bywa roznie. Formalnie to Curacao, czyli to nie jest licencjonowany operator w PL i o podatkach kazdy musi pomyslec sam. Komus to przeszkadza, komus nie — mowie jak jest. Gram dalej, ale malymi stawkami, bez fajerwerkow. |
|